Online boekhouden via Twinfield

Twinfield International is marktleider op het gebied van online boekhouden in Europa en onderdeel van Wolters Kluwer Tax & Accounting. Wolters Kluwer is wereldwijd marktleider in fiscale, boekhoud- en auditdiensten. Online boekhouden via Twinfield is flexibel boekhouden voor zowel kleine als grote organisaties. Hierbij wordt op een efficiënte, veilige en directe manier een administratie gevoerd en kan informatie gedeeld worden met een administratie- of accountantskantoor. Twinfield wordt geroemd door zowel Gartner als IDC. Online boekhouden van Twinfield is beschikbaar tegen een flexibel abonnementstarief per maand.

Twinfield tegen gereduceerde prijzen per maand voor ANBI organisaties

Stichting GeefGratis en Twinfield bieden ANBI organisaties in Nederland (m.u.v. politieke en religieuze organisaties) de mogelijkheid aanzienlijk te besparen op de maandelijkse abonnementstarieven. In onderstaand schema staan de besparingen per maand opgesomd. Om gebruik te maken van dit voordeel, kunt u dit dit aanvraagformulier insturen. Gezamenlijk met Twinfield zal Stichting GeefGratis uw aanvraag beoordelen op het zijn van een ANBI, waarna u jaarlijks honderden euro’s kunt besparen. Politieke en religieuze ANBI organisaties en bestaande Twinfield klanten zijn uitgesloten van deelname.


3 abonnementen

Abonnement 1: Extra Boekhouden

Via Stichting GeefGratis: € 33,- per maand

Normaal € 45 per maand

Uw besparing plusminus 25% per jaar

Fair Use Policy (max. 100.000 transacties per jaar)

Abonnement 2: MKB Boekhouden

Via Stichting GeefGratis: € 45,75 per maand

Normaal € 63 per maand

Uw besparing plusminus 25% per jaar

Fair Use Policy (max. 100.000 transacties per jaar)

Abonnement 3: Compleet Boekhouden

Via Stichting GeefGratis: € 68,25 per maand

Normaal € 94 per maand

Uw besparing plusminus 25% per jaar

Fair Use Policy (max. 100.000 transacties per jaar)

Aanvraag formulier kostenbesparing Twinfield

In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen draagt Twinfield bij door ANBI organisaties via Stichting GeefGratis een aanzienlijke korting op de Twinfield online boekhouden oplossing aan te bieden. Met Twinfield Online boekhouden bent u verzekerd van een veilige administratie. U heeft altijd en overal de mogelijkheid om uw financiële situatie te bekijken. Vul onderstaand formulier in om de besparing aan te vragen.